dinsdag 17 juni 2014

Contactavond donderdag 28 augustus 2014

Op donderdag 28 augustus van 18 tot 20 uur gaat de contactavond door in onze school.
Tijdens de contactavond kan je kennis maken met de nieuwe juf voor het schooljaar 2014-2015. Er zullen die avond ook lijsten opgehangen worden met de klasverdeling.
Je krijgt eveneens de kans om nieuwe turnkledij aan te kopen. Breng hiervoor best cash geld mee. Een nieuw t-shirt kost 10 euro, een nieuw broekje kan je kopen aan 7,5 euro.

Op dezelfde dag organiseert de oudervereniging ook een tweedehandsbeurs. Dit zal doorgaan in de refter van de school tussen 16 en 20 uur:
Heb je ook te kleine turnkleren liggen?
Heb je nog mooie schoolspullen die je niet meer gebruikt?

Breng allemaal je bruikbare schoolspullen mee en verkoop je spulletjes in de refter op donderdag 28 augustus tijdens de contactavond.
(Boekentassen, rekenmachines, schrijfgerief, kaften, speelgoed, fietsen, alles wat maar met de school te maken heeft en kan gebruikt worden door onze kinderen).

Neem een T-shirt mee die verknipt mag worden en samen maken we er een broodzakje van.

Gebruikte turnkleding in goede staat wordt ingezameld tijdens het oudercontact op 26 juni tussen 16 en 20 uur op de school.

In ruil krijg je een bon voor korting op nieuwe turnkledij.
(€ 3 korting voor een T-shirt of een broekje), of kan je je bonnen inruilen voor andere tweedehands turnkledij. (zolang de voorraad strekt)